Bell Schedules

Regular Schedule

PeriodTimeLength
1st8:00 - 9:0161 minutes
2nd9:07 - 10:0154 minutes
3rd (with SSR)10:07 - 11:19
(10:07 - 10:25 SSR)
72 minutes
First Lunch
100's, 400's, Band, 500's, 550's, 600's, 600's, Office TA's
11:19 - 11:5031 minutes
4th11:25 - 12:1954 minutes
Second Lunch
200's, 300's, PE/FH, 800's, 900's
12:19 - 12:5031 minutes
4th11:56 - 12:5054 minutes
5th12:56 - 1:5054 minutes
6th1:56 - 2:5054 minutes

Wednesday/Collaboration Schedule

PeriodTimeLength
1st8:50 - 9:4149 minutes
2nd9:47 - 10:3346 minutes
3rd (with SSR)10:39 - 11:43 (10:39-10:57 SSR)64 minutes
First Lunch

100's, 400's, Band, 500's, 550's, 600's, 600's, Office TA's

11:43 - 12:1431 minutes
4th11:49 - 12:3546 minutes
Second Lunch

200's, 300's, PE/FH, 800's, 900's

12:35 - 1:0631 minutes
4th12:20 - 1:0646 minutes
5th1:12 - 1:5846 minutes
6th2:04 - 2:5046 minutes

Activity Schedule

PeriodTimeLength
1st8:00 - 8:5555 minutes
2nd9:01 - 9:4948 minutes
Activity9:55 - 10:2530 minutes
3rd (with SSR)10:31 -11:37 (10:31-10:49 SSR)66 minutes
First Lunch

100's, 400's, Band, 500's, 550's, 600's, 600's, Office TA's

11:37 - 12:0831 minutes
4th11:43 - 12:3148 minutes
Second Lunch

200's, 300's, PE/FH, 800's, 900's

12:31 - 1:0231 minutes
4th12:14 - 1:0248 minutes
5th1:08 - 1:5648 minutes
6th2:02 - 2:5048 minutes

Minimum Day Schedule

PeriodTimeLength
1st8:00 - 8:3232 minutes
2nd8:38 - 9:1028 minutes
3rd (with SSR)9:16 - 10:06 (9:16-9:34 SSR)50 minutes
4th10:12 - 10:4432 minutes
5th10:50 - 11:2228 minutes
6th11:28 - 12:0032 minutes
Lunch12:00 - 12:1515 minutes

Morning Assembly

PeriodTimeLength
1st8:00 - 8:5555 minutes
1/Assembly9:01 - 9:4140 minutes
Assembly/29:41 - 10:2140 minutes
3rd (with SSR)10:27 - 11:34 (10:27-10:45 SSR)67 minutes
First Lunch

100's, 400's, Band, 500's, 550's, 600's, 600's, Office TA's

11:34 - 12:0531 minutes
4th11:40 - 12:2949 minutes
Second Lunch

200's, 300's, PE/FH, 800's, 900's

12:29 - 1:0031 minutes
4th12: 11 - 1:0049 minutes
5th1:06 - 1:5549 minutes
6th2:01 - 2:5049 minutes

Rally Schedule

PeriodTimeLength
Rally8:00 - 8:2424 minutes
1st8:30 - 9:2656 minutes
2nd9:32 - 10:2149 minutes
3rd (with SSR)10:27 - 11:34 (10:27-10:45 SSR)67 minutes
First Lunch

100's, 400's, Band, 500's, 550's, 600's, 600's, Office TA's

11:34 - 12:0531 minutes
4th11:40 - 12:2949 minutes
Second Lunch

200's, 300's, PE/FH, 800's, 900's

12:29 - 1:0031 minutes
4th12:11 - 1:0049 minutes
5th1:06 - 1:5549 minutes
6th2:01 - 2:5049 minutes